FOTO  MNK Zrinjski-MNK Stari Grad 4:4 (0:2)

Vidi originalni članak

Gradski derbi privukao je veliku pozornost, tako da je dvorana na Bijelom Brijegu bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obije momčadi krenule su oprezno u susret, a prvi je zaprijetio Drežnjak koji pogađa vratnicu. Gosti dolaze do vodstva u 16. minuti, a strijelac je Bošković. Do odmora na semaforu je 0:2, a strijelac je Marić. Plemići su mogli smanjiti, ali kazneni udarac koji je izveo Suton brani Galić.

U drugi dio Zrinjski ulazi ofanzivno, slijevali su udarci sa svih strana, ali vratar Galić bio je nesavladiv. Zrinjski pokušava i sa igračem vratarom, ali ta igra ga košta dva pogodka koje postiže Pavlović u 32. i 33. minuti. Gledatelji su već počeli napuštati dvoranu jer je u 37. minuti stajalo 0:4. Ipak da su čuda moguća pokazali su Plemići koji su uspjeli nemoguće, i u te tri miunute postići čak četiri pogotka.Vrijedi istaći da je u tom periodu Plemiće u par navrata spasio vratar Skuhan sa sjajnim intervencijama.

Prvo je na 1:4 smanjio  Suton tri minuta prije kraja. Par sekundi poslije u strijelce se upisuje Ivanković, a pogodak za 3:4 postiže  Ćavar. Nevjerovatnih 4:4 za veliki bod Zrinjskom donosi  Ivanković, svojim drugim pogotkom, nekoliko sekundi prije kraja utakmice što je izazvalo oduševljenje u dvorani.

Utakmica je završila  bez pobjednika rezultatom 4:4 ,mada i jedni i drugi mogu žaliti na propuštemim šansama, pogotovo gosti koji su imalo pobjedu u džepu.

Sve fotografije u GALERIJI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HERCEGOVINA.info

Vezani članci