Miriše na prevaru: Barcelona dolazi na Poljud bez deset stožernih igrača!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Kao što je bilo i najavljeno, u 19 sati Guardiola je održao posljednji trening, a onda je izdiktirao popis nogometaša koje će suprotstaviti Bijelima.

Vratari: Valdés i Pinto
Braniči: Dalmau, Balliu, Armando, Rosell, Fontàs, Abidal i Maxwell
Veznjaci: Sergio, Jonathan Dos Santos, Gustavo Ledes, Thiago, Riverola, Carmona, Keita i Iniesta
Napadači: Cuenca, Jeffren, Afellay, J. Soriano, Saúl, Lobato i Villa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju miriše na prevaru jer u Split tako ne dolazi čak deset igrača koji su prošle sezone bili u kadru Josepa Guardiole. Neki od njih su ozlijeđeni, neki su prodani, a dio je njih igrao je Copa Americu pa je dobio produženi odmor, piše index.hr.

U prijateljskom dvoboju protiv Hajduka neće igrati Lionel Messi, Daniel Alves, Gerard Pique, Adriano, Pedro Rodriguez, Javier Mascherano, Gabriel Milito, Carles Puyol, Bojan Krkić i Xavi. Čak 12 igrača od ukupno 24 Guardiola je pozvao iz Barcelone B.

Argentinci Messi, Mascherano i Milito te Brazilci Adriano i Daniel Alves su unatoč ispadanju sa Copa Americe dobili slobodno, dok su Xavi, Puyol, Pedro i Pique ozlijeđeni. Krkić je pak prodan u Romu za 12 milijuna eura.

Prema nekim predviđanjima tako bi na Poljudu trebala zaigrati momčadi u sljedećem sastavu: Na golu Valdes, u posljednjoj liniji Maxwell, Rosell Fontas i Abidal, u sredini Jeffren, Keita, Iniesta, Busquets, Affelay, a naprijed Villa.

 

Vezani članci