FOTO/VIDEO  MEĐUGORJE Zrinjski svladao Croatiju, Enin pokazao da će biti kvalitetno pojačanje

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nogometaši HŠK Zrinjski danas su u sklopu desetodnevnih priprema, koje Plemići odrađuju u Međugorju, odigrali prijateljski susret s Croatiom iz Zmijavaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavili su igrači Mladena Žižovića rezultatom 2:0.

Na travnjak je od početka Žižović poslao momčad u sastavu: Horkaš, Stojkić, Barbarić, Jakovljević, Ćorluka, Zlomislić, Enin, Imeri, Filipović, Bilbija, Kunić.

U 10. Zrinjski je poveo. Odličnu asistenciju upisuje Zlomislić koji petom ostavlja za Rusa Enina, a ovaj fantastičnim udarcem šalje loptu u mrežu.

Možemo reći kako je Enin igrač koji se možda danas i najviše svidio u momčadi Zrinjskog te je pokazao da će biti pravo pojačanje za Mostarce.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dvije minute kasnije novi pogodak za Zrinjski.

Ponovno je asistent Zlomislić koji centrira loptu u peterac gostiju a Kunić  glavom pogađa za 2:0.

U prvom dijelu vrijedi izdvojiti i dva lijepa pokušaja Makedonca na probi, Imerija, koji se s lijevog krila u dva navrata zabijao u sredinu i odlično šutirao, no, nažalost nije uspio pogoditi.

Odličnu prigodu imala je i Croatia u 40. minuti preko Todorića, no s pet metara on ju je zapucao daleko od vrata mladog Dinka Horkaša.

Rezultatom 2:0 se odlazi na odmor.

U nastavku u 50. minuti vrijedi istaknuti slobodnjak Nemanje Bilbije koji je pogodio gredu.

Valja istaknuti prigodu Plemića iz 80. minute kada Čoko odlično upošljava Mašića, a ovaj šalje lopti preko vrata.

U nastavku je Žižović pružio prigodu gotovo svim igračima s klupe, no pravih prilika do kraja susreta nije bilo te je susret završen rezultatom iz prvog dijela 2:0.

Vezani članci