Marko Futacs: Za Hajduk igram i živim!

Vidi originalni članak
Bijela devetka je postigla Zaprešićanima čak četiri pogotka za oproštaj od Poljuda u ovoj sezoni, a navijači Hajduka velikim su ga pljeskom i ovacijama ispratili pri izlasku iz igre u 76. minuti dvoboja. Više nego zasluženo, ali napadač Bijelih nije želio isticati svoj učinak, na prvom mjestu mu je prije svega - momčad.

- Mislim da sam odigrao bolju partiju protiv Rijeke, barem gledajući iz mojih očiju. Igrali smo dobro, borili smo se do samog kraja i zahvaljujem suigračima koji su mi pomogli da zabijem četiri gola. Njima posvećujem ove pogotke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko je trenutno vodeći strijelac MAXtv lige sa 16 postignutih pogodaka, no nije opterećen tom činjenicom...

- To je sjajno, ali ne opterećujem se time. Bitno je da momčad pobjeđuje. Nisam opterećen činjenicom da Hajduk 25 godina nije imao najboljeg strijelca lige. Za Hajduk igram i živim. Obožavam ovu publiku i presretan sam.

Ozljeda na početku sezone spriječila je da učinak najboljeg golgetera Bijelih bude još izraženiji, no Futacs je unatoč tome postigao čak 19 golova za Hajduk u svim natjecanjima...

- Nisam očekivao da ću biti na ovom mjestu na početku sezone.. Bilo je teško, ozljede su mi usporile povratak na teren. Išao sam korak po korak i to je bio ključ. Najprije sam trenirao, pa igrao deset minuta, pola sata te zabio prvi gol... Bio je to dug put, nije mi bilo lako i sretan sam što sam danas ovdje.

hajduk.hr

Vezani članci