FOTO  Marijan Bagarić – najbolji kadetski strijelac HNK Tomislav

Vidi originalni članak
Počeo je trenirati sa osam godina. Prije dvije sezone bio je član pionirske generacije HNK Tomislava koja je ostvarila veliki uspjeh:

- Da, bio sam član generacije 97/98 koja je ostvarila veliki rezultat - izborila je državno finale gdje smo poraženi od ekipe Željezničara. Osvajanje drugog mjesta u državi je najveći uspjeh kluba u mlađim kategorijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kadeti Tomislava završili su polusezonu na 5.mjestu. Kako si ti zadovoljan rezultatima kadeta ove polusezone?

- Rezultatima kadeta sam djelomično zadovoljan. Mislim da moženo puno više, ali zbog nesretnih okolnosti izgubili smo neke bodove koje nismo smjeli izgubit. U nastavku prvenstva očekujem puno bolje rezultate te da ćemo na kraju sezone biti među prve tri ekipe jer imamo kvalitetu za to.

Najbolji si strijelac kadeta Tomislava i drugi strijelac lige sa 16 golova. Kako si zadovoljan svojim igrama i kakve su ti ambicije za budućnost?

- Zadovoljan sam svojim igrama jer sam drugi strijelac lige, ali mislim da mogu i bolje - nadam se da ću to svojim igrama i dokazati. Ambicija mi je da se prvo dokazem u Tomislavu, a onda da odem u neki veći klub gdje bi mogao još više napredovati.

Koji je trener najzaslužniji za tvoj razvoj?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Jedan od najzaslužnijih trenera u mom razvoju je moj sadašnji trener Ivica Sušilović s kojim odlično surađujem i od koga mogu puno naučiti.

Svog nogometnog uzora vidi u napadaču Manchester Citya i argentinske reprezentacije:

- Kao i svaki nogometaš tako i ja imam uzor, a to je Kun Agűero za kojeg smatram da je jedan od najboljih napadača na svijetu što dokazuje svojim igrama i golovima u engleskoj premier ligi.

Branitelj i Stolac su se izdvojili u borbi za naslov kadetskog prvaka. Može li se tu još netko uključiti u borbu?

- U našoj ligi ima jako dobrih ekipa iako su se Branitelj i Stolac izdvojili mislim da Sloga, GOŠK i mi se možemo uključiti u borbu za vrh.

Vezani članci