Mamić o preuzimanju Širokog Brijega: 'Ovo je jedina istina - od toga nema ništa!'

Vidi originalni članak
Prošlog vikenda medijima u regiji se proširila vijest kako je Zdravko Mamić posjetio trening kamp nogometaša Širokog Brijega iz BiH, a očekivano, odmah su krenula i medijska nagađanja kako će bivši gazda 'modrih' preuzeti spomenuti klub.

Ipak, u ekskluzivnoj izjavi za Dnevni Avaz, Mamić je demantirao hercegovačke medije koji su bili najdirektniji u svojim tvrdnjama kako je Mamić 'na korak' do Širokog Brijega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sine moj, ovo je jedina istina, od moga angažmana u Širokom Brijegu nema ništa. Niti u Širokom niti ili bilo kojem drugom klubu u BiH. Ja imam puno prijatelja i dnevno sam u komunikaciji sa svima u BiH i Hrvatskoj, ali ja trenutno živim za dokazivanje svoje nevinosti i uživam u vrhuncu onoga što sam napravio", rekao je Mamić.

Pod 'vrhuncem njegova rada' Mamić podrazumijeva činjenicu kako je Hrvatska završila druga na svijetu na Mundijalu u Rusiji te kako je Luka Modrić proglašen najboljim igračem svijeta.

"Moj Dinamo piše povijest, dočekat će proljeće u Europskoj ligi, mlada reprezentacija Hrvatske se plasirala u Italiju, šta mi još treba! To je kruna moga rada i uživam u tome", zaključio je Mamić.

 

vijesti.hr

Vezani članci