Luka Modrić u punom treningu

Vidi originalni članak
...koja ga je 88 dana držala izvan terena, priopćio je španjolski nogometni velikan Real Madrid.

Modrić je u Melbourneu, gdje se momčad nalazi na pripremama, u utorak trenirao punim intenzitetom s ostalim igračima. To mu je prvi trening na terenu od 18. travnja kada mu je stradalo koljeno u ligaškoj utakmici protiv Malage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Reala u nedjelju su napustili Madrid u kojem temperature premašuju 40 stupnjeva Celzijevih i stigli u Australiju na samo sedam stupnjeva.

Igrači su nakon zagrijavanja vježbali u teretani, a zatim izašli na igralište gdje su izvodili vježbe s loptom, a na kraju međusobno i zaigrali. Modrić je bio u momčadi s Cristianom Ronaldom, Sergiom Ramosom,Iscom, Illaramendijem, Nachom te igračima iz podmlatka Odegaardom, Llorenteom, Lazom iVázquezom. Pomoćnici novog trenera Rafaela Beniteza pri tome su tražili intenzivno trčanje.

U subotu Real Madrid igra prijateljsku utakmicu protiv Rome, što bi Modriću mogao biti prvi susret nakon ozljede. Šest dana kasnije čeka ga susret protiv Manchester Citija, a momčad zatim putuje u Kinu.

Igrači Real Madrida počeli su pripreme prošli četvrtak u Madridu, no Modrić je na madridski aerodrom Barajas sletio tek u subotu popodne. Prema pisanju hrvatskih medija zbog upale uha je ostao duže u Zadru. Real Madrid je odbio potvrditi informaciju.

Vezani članci