Luka Modrić: Ovo je jedan od najboljih golova moje karijere

Vidi originalni članak

Nakon što su ga nahvalili španjolski mediji i Realov trener Zinedine Zidane, oglasio se i sam Modrić, izrazivši zadovoljstvo pogotkom i pobjedom kojim su Madriđani ostali u utrci za naslovom. Istina, vodeća Barcelona im bježi četiri boda i odigrala je utakmicu manje, ali do kraja prvenstva je ostalo još 15 kola, piše sportski.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenerov savjet

"Siguran sam da je ovo jedan od mojih najboljih golova i još se pokazao odlučujućim. Iznimno sam sretan i postignutim golom i igrom cijele momčadi. Trener mi je rekao prije utakmice da trebam više pucati i na kraju sam zabio. Imali smo uspona i padova, mučili smo se, ali na kraju smo pobijedili i to je najvažnije", prenosi Modrićevu izjavu Realova službena stranica.

U četiri prethodne utakmice pod Zidaneom Real je postigao ukupno 17 golova, ali u nedjelju je imao dosta problema s realizacijom.

"Ne možeš očekivati da ćeš u svakoj utakmici postići puno golova, nogomet nije takav. Pokazali smo karakter i kreirali mnoštvo čistih prilika, ali nismo zabili i u tome je razlika. No, postići dva gola u gostima je vrlo dobar učinak. Imamo puno prostora za napredak i u obrani i u napadu, ali fizički smo jači i siguran sam da ćemo igrati bolje u nadolazećim utakmicama", dodao je 30-godišnji veznjak.

Najbolja forma karijere?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je nekoliko posljednjih utakmica odigrao na iznimno visokoj razini, što je dio španjolskih novinara nagnalo da ustanove kako igra u formi života.

"Ne znam jesam li u najboljoj formi svoje karijere, ali u svakoj utakmici dajem najbolje od sebe, osjećam se vrlo dobro i u znatno sam boljem fizičkom stanju nego na početku sezone. To dovodi do stvari poput ovih u nedjelju. Ne sugeriram uopće da je stvar u treneru, jednostavno imam takav osjećaj", zaključio je Modrić.

Vezani članci