Luka Modrić: Bilo bi čudesno kad bismo osvojili svih šest trofeja

Vidi originalni članak

,Aktualni europski prvak bit će jedan od favorita i u domaćim natjecanjima i u Ligi prvaka poslije dovođenja Rodrigueza, najboljeg strijelca Svjetskog prvenstva u Brazilu, te Kroosa, jednog od ključnih igrača Njemačke, svjetskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Modrić bit će i dalje važan kotačić u stroju Carla Ancelottija. U razgovoru za Marcu Modrić je rekao da će pritisak biti malo manji na momčad poslije prošlosezonskog osvajanja desetog europskog naslova.

"Gledao sam Jamesa Rodrigueza i Tonija Kroosa na Svjetskom prvenstvu i za mene su njih dvojica bili najbolji pojedinci na turniru. Radi se o sjajnim igračima zbog kojih će naša momčad biti još bolja. Real Madrid je pokazao ambiciju dovođenjem takvih fantastičnih pojačanja. To je sjajna vijest za nas igrače jer želimo igrati s najboljima, ali i za navijače koji žele gledati najbolje igrače."

Real će pokušati otići do kraja u svakom natjecanju, vjeruje Modrić: "Bilo bi čudesno kad bismo osvojili svih šest, no bit će jako teško to i ostvariti. Sudarit ćemo se s nekim jako snažnim momčadima na putu do tog pothvata."

"Pritisak će biti isti kao i uvijek u ovom klubu. Neće biti kao prije osvajanja La Decime, koji je bio ogroman. Sada će to biti pritisak koji uvijek prati Real Madrid zbog povijesti kluba i činjenice da smo aktualni prvaci. No bit će lakše nakon osvajanja desetog naslova. Mislim da je došlo naše vrijeme."

izvor: hrsport.net

Vezani članci