Luka Menalo: Najviše nam je nedostajalo samopouzdanja

Vidi originalni članak
Ohrabreni trijumfom nad Slobodom, Širokobriježani neće u Mostar doći s bijelom zastavom.

Široki je bio blizu senzacije s Aberdeenom, no Škoti su u konačnici pokazali kvalitetu i prošli dalje. Pa ipak, to nije obeshrabrilo Širokobriježane uoči starta prvenstva. Naprotiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nedostajalo nam je samopouzdanja, to je bilo očito, rekao nam je ofenzivac Luka Menalo, jedan od dvojce strijelaca protiv Slobode (2:0).

- Podigli smo se nakon partija s Aberdeenom i srećom prvenstvo otvorili pobjedom. Sigurno da će nam nakon pobjede nad Slobodom biti lakše..., posebno kad se sjetimo da smo prošle godine startali s dva kiksa. Mislim da je to protiv Slobode bila prava poslastica, nadam se da možemo nastaviti u tom ritmu.

A sljedeći izazov zove se - Zrinjski. Prvaci u subotu čekaju u Mostaru.

- Nisam očekivao da će onako nadigrati Sarajevo, ali tu su pokazali da će opet igrati važnu ulogu u prvenstvu. Ali ohrabreni dobrim startom prvenstva, idemo u Mostar po pozitivan rezultat.

A što očekivati u novom Hercegovačkom derbiju? Menalo ni sam nije siguran...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Hercegovački derbiji uvijek su nepredvidljivi. Možemo vidjeti sedam golova, ali i nijedan. Ni sam nisam siguran što ćemo vidjeti ovog puta, ovisi kako se utakmica razvijala od početka. Sigurno je to da i oni nas respektiraju, da se neće zaletjeti.

dnevni list

Vezani članci