Luka Menalo: Do zime fokusiran na Široki, a onda ćemo vidjeti što klub odluči

Vidi originalni članak
Drugi strijelac Premijer lige, prvi klupski, Luka Menalo, vjeruje da on i ostatak društva s Pecare godinu mogu izgurati maksimalno do kraja.

- Utakmicu smo praktički riješili za pet minuta, u prvom dijelu smo mogli zabiti još jedan gol, da bi u nastavku to kontrolirano priveli kraju, rekao nam je Menalo pa pogledao unaprijed prema preostalim utakmicama godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Široki do isteka 2017. gostuje kod Mladosti i Borca te ugošćuje Željezničar s kojim će odigrati i dvije Kup utakmice - kontra Plavih s Grbavice naći će se tako u tri vezana duela.

- Čekaju nas još tri teške utakmice u prvenstvu, od čega dva vrlo zahtjevna gostovanja, a dolazi nam Željo. Imamo i Kup u kojem ćemo pokušati otići što dalje. Imamo zaista težak raspored, ali vjerujem da sve to možemo odraditi na najbolji mogući način i godinu okončati na vrhu tabele.

Rivali sigurno neće sjediti skrštenih ruku...

- U prvenstvu je tijesno, a još je rano za neke ozbiljnije zaključke, ima se još dosta igrati. Željo nam je na dva boda zaostatka, Zrinjski na tri, Sarajevo zaostaje pet bodova, nitko od njih nije u velikom zaostatku. Očekivano, imamo četiri kluba koji će se boriti za sami vrh i vjerujem da će tako biti i u drugom dijelu sezone.

Jasno, veliki obol rezultatima daje i Luka osobno, a priznaje da zbog svojih partija jednim okom gleda i preko zidova Pecare...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Fokusiran sam na Široki s kojim imam tri godine ugovora. Vidjet ćemo što će klub odlučiti na zimu, poručio je mladi reprezentativac BiH.

Piše: Slaven Nikšić, sport@dnevni-list.ba

Vezani članci