Ljubuški zet: Evo zašto je Danijel izletio na teren i zagrlio Modrića!'

Vidi originalni članak
...kao što se smatralo, javlja portal  24sata.hr, a njegova akcija nije bila niti planirana.

Riječ je o Danijelu Boškoviću zvanom Čičinko koji je rodom iz Baške Vode, a živi u Stuttgartu u koji se i vratio dan nakon što se ‘proslavio' uklizavanjem u društvo hrvatskih nogometaša što će Hrvatski nogometni savez financijski sigurno osjetiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napravio je to neplanski

"Nije istina da je Danijel uhićen, već drugo jutro krenuo je kući u Stuttgart", kazali su iz kruga njegove obitelji, a brat dodao:

"Ma, nije on imao nikakav plan da će uletjeti u teren, jednostavno su ga ponijele emocije."

Te emocije, nastavlja isti izvor, vjerojatno su bile dobro izmiješane s alkoholom što potvrđuje i zapis kamera HTV-a tek koji sat prije početka utakmice kada je upravo ovaj momak izjavio:

Kumovao i alkohol

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam dva dana u Parizu, mrtav sam, ne znam gdje sam. Ali nema straha, pobijedit ćemo Tursku sto posto. Bit ćemo prvaci."

"Vidio sam gdje se najviše pjevalo i bez razmišljanja smo snimatelj i ja uletjeli među hrvatske navijače. Odmah je bila pjesma, zalili su me pivom, a nisam mogao ni zamisliti da će taj kojeg smo snimili uletjeti u teren", potvrdio je novinar HTV-a Boris Jelavić.

Uefa je jučer najavila da HNS-u prijeti nova kazna upravo zbog hrvatskog navijača koji je upao na teren tijekom utakmice s Turcima na Parku prinčeva.

Vezani članci