KARAČIĆ "Zamijenio sam igrača koji je udaren u tunelu"; VRANJEŠ "Karačić je notorni lažov"

Hercegovina.info Sport
Vidi originalni članak

Nogometaši Borca sinoć su u derbiju 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na svom terenu savladali Široki Brijeg rezultatom 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nakon utakmice pričalo se o drugim stvarima. Naime, Nakon utakmice na press konferenciji gostujući trener Toni Karačić je izjavio da je Ivana Ikića morao zamijeniti na poluvremenu jer je udaren u tunelu. 

"Ne znam treba li šutjeti jer mislim da mi nismo zaslužili kao klub da se događaju takve scene prema nama. Zamijenio sam igrača koji je udaren u tunelu. Mislim da to nismo ničim zaslužili. Definitivno je u nas kada se događa nekome, glava odmah u zemlji i obrnuto, nemamo tu empatiju. To je Bosna i Hercegovina", rekao je Karačić.

Izjavu Karačića komentirao je Stojan Vranješ s obzirom da se pojavila informacija da je upravo on udario Ikića.

"Radi se o notornom lažovu. Nikog nisam udario niti sam vidio da je bilo tko nekog udario. Ako je bilo verbalnih prozivki ne znači da je neko nekog udario", bile su riječi Vranješa za Sportsport.ba.

Nakon toga ponovno se oglasio Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako on tako misli uredu. Nemam komentara. Neću da bacam mrlju na njegovu karijeru. Rekao sam na press konferenciji što je sve bilo. Nemam potrebe izmišljati. Ja notorni lažov? Nemam komentar zaista", rekao je Karačić za SportSport.ba.

Susret u kojem je Borac preuzeo vrh ljestvice od Sarajeva tako je ostao u drugom planu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Vezani članci