Karačić: Rezultat protiv Brotnja nevažan

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

- Ide dobro, najvažnije da se nitko nije ozlijedio, rekao je trener Branko Karačić, dodajući kako su jedini element koji donekle remeti treninge niske temperature i bura koja šiba hercegovački krajolik. Lagano se bliži početak ciklusa prijateljskih utakmica, a prva će se igrati u subotu - protivnik je Brotnjo koje je u ponedjeljak na Barama odigralo 1:1 s Dinamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Početak je dogovoren za 14.30 sati, a igrat će se na Mostarskom blatu, potvrdio je Karačić, dodajući: Vjerojatno ćemo malo 'iskemijati' sastav, uključiti i ove priključene juniore. Bitno je da se igrači malo rastrče, osjete jednu utakmicu nakon dugo vremena, rezultat je nebitan.

Sedam juniora priključio je Karačić kadru - Ivan Kukavica, Stipo Marković, Marin Božić, Ivan Kvesić, Zvonimir Kožulj, Ivan Barišić i Matej Karačić mladci su koji će se pokušati nametnuti treneru do polaska u Antaliju, 8. siječnja, a utakmica protiv Brotnja bit će im prva prilika pokazati što imaju... Do polaska u Tursku dobit će priliku u ukupno četiri utakmice. Nakon Brotnja, 28. ovog mjeseca, igrat će se s Osijekom, a 3., 4. i 5. veljače Široki će u sklopu 13. memorijala Gojka Šuška ugostiti Rijeku, Cibaliu i Hrvatski dragovoljac.

Hoćemo li u razdoblju pred nama u Karačićevom kadru vidjeti još neko novo lice, još ćemo vidjeti, no za sada na tom planu novosti nema.
- Recesija je, kao i svugdje, našalio se šef struke, još jednom ističući da nema žurbe po pitanju dovođenja drugog igrača nakon što je prethodno kadru priključen desni bočni Mladen Jurčević...

Piše: Slaven Nikšić / Dnevni list

Vezani članci