Karačić: Iz stanke ćemo izići kompletniji

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Naravno, glavna priča u ovom razdoblju, oporavak je popriličnog broja ozlijeđenih igrača.
što zbog kartona, što zbog ozljeda, čak sedmorica nisu mogla nastupiti na gostovanju na Piroti s kojeg je Široki u Hercegovinu donio nova tri boda. Stanje sada lagano - ide na bolje. - Za sada još ne možemo reći da je situacija puno bolja, ali sigurno je da ćemo se utakmicama vratiti kudikamo zdraviji.
Juan Manuel Varea se priključio treninzima, Jefthon i Ivanković i dalje rade odvojeno, za Marka Grgića je rečeno da je izgubljen do kraja polusezone, Matea Roskama je boljela peta..., situacija je tako - šarena. Ali zasigurno svi neće biti u kombinacijama za Zrinjski. A do tada je ostalo dosta vremena. Dovoljno možda i za jednu prijateljsku utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Moguće da ćemo nešto igrati, ali zbog situacije s ozljedama nećemo na tomu inzistirati. Možda to bude u utorak, a nije isključeno da to bude prilika da testiramo ove koji se vraćaju nakon ozljeda, s tim da bi igrali protiv juniora. Vidjet ćemo još.
Odmora još ima do 14. kola Premier lige, no Karačić je, kao i tijekom čitavog prvog dijela prvenstva, budan..., napet.
- Odmor smo svi zaslužili, ali moramo ostati skoncentrirani na tri preostale utakmice, da ne zabrljamo sve dobro što smo do sada napravili.
Redom idu Zrinjski i Kup protivnik Krajišnik na Pecari, a zatim Olimpic na Otoci. Naravno, najbliža meta je prioritet.

- Evo, kako vidim, iz Zrinjskog prijete, a mi čekamo, promatramo. Oni svakako imaju pravo na to, jer ta utakmica im je važna..., ali važna je i nama. Nema to potrebe ni isticati, ali jasno je da nećemo podviti rep kada to nismo učinili na Koševu i na nekim drugim vrućim terenima.
S nestrpljenjem Karačić očekuje tu utakmicu jer bi Pecara konačno mogla biti solidno ispunjena - derbi sa Zrinjskim uvijek je mamac za gledatelje, koji možda neće moći doći organizirano, ali će ih sigurno biti.
- Lokalni je to derbi s posebnim nabojem, radujem se što će na tribinama biti dosta gledatelja, rekao je.

Dnevni list

Vezani članci