Kapetan Vatrenih operiran

Vidi originalni članak

Luki Modriću jučer je u Madridu operirano lijevo koljeno, oporavak će potrajati predugo da bi kapetan, stožerni prvotimac i najvažniji igrač hrvatske nogometne reprezentacije bio na dispoziciju izborniku Anti Čačiću za sve ovogodišnje akcije. Sasvim je izvjesno da će Modrić preskočiti obje kvalifikacijske utakmice u listopadu (Kosovo, Finska) te po jednu kvalifikacijsku (Island) i prijateljsku (Sjeverna Irska) u studenome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Luka je opreriran, odstranjen je komadić hrskavice što se otkinuo od ivera, odnosno čašice patele. Čuli smo se poslije operacije, osjeća se dobro - kaže liječnik reprezentacije dr. Boris Nemec. Za Lukinu ozljedu poguban je bio udarac u koljeno protivničkoga igrača tijekom prvenstvene utakmice s »Espanyolom« prije dva tjedna.

- Luka je dobio izravan udarac u koljeno i u tom trenutku se odlomio komadić hrskavice sa ivera, odnosno patele i taj je komadić plutao po koljenu. Imao je bolove zbog kojih je napravljena magnetska rezonanca i liječnici »Reala« odlučili su se napraviti artroskopski zahvat i odstraniti taj komadić hrskavice - kaže Nemec, koji predviđa oporavak u trajanju između tri i četiri tjedna, ali pritom ostavlja prostor i za drukčiji razvoj situacije.

Vezani članci