Kapetan Hajduka pred ugovorom života!

Vidi originalni članak
Moguće je da nakon utakmice s Evertonom Nižić napusti Hajduk; evo mu sad Sampdorije, a Turci ga već ionako otprije čekaju. Evo novosti:

1. GÖZTEPE - Činjenica je da u džepu (još uvijek) ima ponudu turskog kluba iz Izmira, kojem curi vrijeme, ali je još uvijek strpljiv i Turci su pojačali ponudu, između 750.000 eura sve do milijuna s bonusima za Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. SAMPDORIA - pojavio se na sceni talijanski klub iz Genove koji treba stopera, spominje Nižića i bio bi spreman ponuditi oko 1,5 milijun eura, smatra se neslužbeno.

Nižić bi bolju godišnju gažu imao u Turskoj, tu nema dvojbe. U Izmiru može računati i do 500.000 eura po sezoni (premije za svaki osvojeni bod su izdašne), dok u Sampdoriji toliko ne bi imao. Makar (mu) Italija bila veća intriga od Turske.

Sampdoria preko agenata opipava teren, interes je objavljen na njihovoj bliskoj web-stranici (Sampdoria mercato 24 sata), dok je Goztepe u liku gazde Mehmeta Sepila već pohodio Hajduk, Sepil je doletio privatnim avionom u Split, razgovarao u Poljudu s Ivanom Kosom i Marijom Brancom.

Jedno je sigurno, Nižić je postavi protiv Evertona, a priori se postavio kako će odigrati europske utakmice za Hajduk, a igrao je i protiv Rudeša, kapetan je primjeran u svakom pogledu.

No, u petak izjutra, da ne kažemo u četvrtak poslije meča s Evertonom, doći će na tapet pitanje ostaje li Nižić ili odlazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nižić je pred ugovorom života, barem za sada, možda mu nakon poziva Čačića pljusnu još bolje ponude i odluči ih čekati. Treba znati da Sampdoria traži stopera, prodala je Slovaka Škriniara u Inter za 30,5 milijuna eura, a Lorenca Šimića je poslala po minutažu u Empoli (Šimić je košta 1,5 milijuna eura odštete). Treba im popuna na stoperskoj poziciji. Spominje se splitovac Božo Mikulić, ali i Zoran Nižić, vrlo aktualno, sigurno nisu jedini.

Nižić obavlja razgovore s funkcionerima Hajduka, a pat-pozicija traje već - tjednima.

Jasno je da Goztepe neće dugo čekati, oni su htjeli potpisati s Nižićem odmah, a dobiti ga u petak, kako pišu turski mediji. No, još nema tog potpisa.

A iz Italije su se raspisali o Sampdoriji, svaka "mercato" stranica ima Nižića kao aktera na meti mlađeg kluba iz Genove.

Slobodna Dalmacija

Vezani članci