Josip Šimunić:Podnijet ću svaku žrtvu, ali se ispričati se neću, niti ću priznati krivnju

Vidi originalni članak
... i ekstremnih, štetočinskih, političkih grupacija, nećemo ih nazvati terorističkim organizacijama, iako bi to mogli, daleko su od najradikalnijh stavova, najlijevijih i najdesnijh hrvatskih političkih opcija, govorimo o donekle normalnim političkim opcijama, međutim, svijet, osim što se licemjerno šokirao, ne buni se.

Thompsonu je otkazan koncert u jednoj berlinskoj sportskoj dvorani pod pritiskom lopina i takozvanih antifašista iz Hrvatske, iako stavovi popularnog hrvatskog branitelja i glazbenika nikada nisu bili ni blizu stavovima kakve imaju njemački nacisti koji su prešli izborni prag tijekom europskih izbora prije desetak dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O tome se, dakako, šuti. Naravno, to nije slučajno, u Hrvatskoj puno toga izgleda slučajno, no, u stvari je itekako dobro planirano. Medijsko - politička mafija nikad nije bila jača, iako nikad nije imala manju potporu hrvatskih građana.

Sjećate li se kazne hrvatskom nogometnom reprezentativcu, Josipu Šiminuću, koji je, kažnjen od strane FIFA-e, u kojoj, kao što vidimo posljednjih dana, ima notornih kriminalaca, kakvih ima i u UEFA-i, kao da je sam poglavnik NDH? Stavovi Josipa Šimunića, za razliku od onih komunjarskih i nacističkih idiota koji su se našli u Europskom parlamentu, nikada nisu bili ekstremni, nikada ni blizu stavovima koji bi mirisali na fašizam ili komunizam. Nažalost, nije pomoglo.

U velikom intervjuu za Hrvatski tjednik hrvatski reprezentativac, koji će zbog bezumlja FIFA-e propustiti Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, Josip Šimunić između ostaloga je rekao:'' Mene kažnjavaju, a u Europskom parlamentu su sada neki sa stavovima kakve ja nikad nisam zastupa'' Naravno, ima razočarani Šimunić, koga su izdali svi osim naroda i branitelja, potpuno pravo, nažalost, tko to danas može reći Hrvatima kada u Hrvatskoj traje medijsko i političko ludilo? Izdali su ga političari, HNS, mediji...

Nadalje, Šimunić poručuje: ' Nemam se za što bilo komu ispričati. Ako moja ljubav za domovinu bilo koga vrijeđa, ne mogu mu pomoći...', također u intervjuu za Hrvatski tjednik, da bi priznao kako mu je otac sa suzom u oku rekao da ništa nije pogriješio. - Neka si to učinio sine, nisi pogriješio - poručio mu je otac, misleći na proslavu Josipa Šimunića nakon pobjede Vatrenih protiv Islanda koja je Hrvatsku, ali ne i Šimunića, odvela na Svjetsko nogometno prvenstvo.

- Podnijeti ću svaku žrtvu, ali ispričati se neću, niti ću priznati krivnju i kaznu - poruka je omiljenog Josipa, ljubimca hrvatskih nogometnih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

portaloko.hr

Vezani članci