Jedan detalj svima zapeo za oko: Modrić oduševio svijet!

Vidi originalni članak
...izvođenja jedanaesteraca i plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva. Hrvatski igrači su tako izbacili domaćina i sljedeći protivnik bit će im Engleska koja je pobijedila Švedsku s 2:0.

Teško je izdvojiti jednog junaka ove pobjede jer su to zapravo svi oni koji su u Rusiji, od igrača preko Dalića pa sve do stožera. Momci koji su zaigrali dali su sve od sebe, a oni koji su gledali su im davali bezrezervnu podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, svjetski mediji i navijači iz cijeloga svijeta ipak izdvajaju jednu osobu - Luku Modrića. Hvale hrvatskog kapetana na sve strane, što je Luka definitivno i zaslužio.

Modrić je na kraju i izabran za igrača utakmice i sve je oduševio svojom borbom i sjajnim potezima. No, jedan detalj mnogi su izdvojili, a to je situacija iz drugog produžetka kada je ionako već umorni Modrić trčao na skroz drugu stranu da stigne jednu loptu kod korner-zastavice i spriječi da ona ode u gol-aut.

"Možemo li zastati na trenutak i izraziti divljenje Modriću koji je u 107. minuti jurio za loptom kao da mu život ovisi o tome?", upitao se jedan od komentatora.

Naravno, nije bio jedini, mnogi se dive tom Lukinom potezu zbog kojeg je hrvatski kapetan zaslužio naklon do poda.

Vecernji list

Vezani članci