Jasmin Mešanović: Pobjedom na Koševu furiozno najaviti obranu naslova

Vidi originalni članak
Dojam su donekle pokvarili brojni kartoni i kasni pogodak Marka Obradovića, ali upisana su tri boda i to je bilo najvažnije. Zadovoljni, u Zrinjskom su 1. prvo kolo arhivirali i sada su u potpunosti okrenuti svom prvom ovosezonskom derbiju. Napadač Jasmin Mešanović vjeruje da je puno veći pritisak na domaćinu.

Zrinjski je na najbolji mogući način otvorio kampanju obrane naslova - s prva tri boda u Mostaru je pao Radnik. Plemići su dva puta zabili i općenito dobro izgledali. Napadač Jasmin Mešanović kaže da je to bila ohrabrujuća partija za dalje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Jedva smo nakon ispadanja iz Lige prvaka dočekali da počne prvenstvo i to se, ja misli, i dalo primijetiti na terenu. Dobro smo ušli u utakmicu, nadigrali solidnu ekipu Radnika i maksimalno iskoristili prvo kolo, rekao nam je Mešanović.

Prošle sezone bio je najbolji strijelac Zrinjskog, ove nakon tri službene utakmice još čeka na prvi pogodak.

- Uvijek radim za ekipu, uvijek se tako postavljam. Najvažnije da pobjeđujemo i ako je tako, i ja sam ispunio svoj cilj. A golovi će doći, nije ni bitno tko zabija. Važno je da smo u tom prvim utakmicama dobro izgledali. Da, ima tu još prostora za napredak, a mora se znati i do zbog Lige prvaka nismo bili baš najsvježiji. Vjerujem da ćemo, kako prvenstvo odmicalo, biti sve bolji i bolji.

A prvenstvo ove nedjelje za Zrinjski odmiče derbijem na Koševu...

- Čeka nas teška utakmica. Gledao sam ih protiv Željezničara, Sarajevo je kvalitetno i dobro. Da su bili malo kompaktniji, možda bi s igračem manje mogli do punog plijena. Znamo im mane i prednosti i to ćemo pokušati okrenuti u svoju korist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mešanović smatra da bi jedan, možda dva detalja, mogli biti od velika važnosti u tom prvom ovosezonskom duelu sa sarajevskim klubovima.

- Na njima je veći pritisak, prije svega jer igraju kod kuće. Mi idemo rasterećeno pokušati doći do pozitivnog rezultata..., uspijemo li pobijediti, bit će to furiozan početak obrane naslova i jasna poruka svim rivalima, ocijenio je pa dodao: Mislim da je naša prednost i to što nismo previše mijenjali, ne samo u odnosu na Sarajevo. Zadržali smo kostur ekipe, vidi se da smo već sada uigrani.

Dnevni list

Vezani članci