Ivan Klasnić nema veze sa silovanjem, u stanu su bila dva prijatelja

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
U vrijeme navodnog silovanja u Ivanovu stanu u centru Manchestera boravila su dvojica njegovih prijatelja iz Njemačke koji će se vratiti u Englesku u roku 24 sata i riješiti nesporazum s policijom, rekao je za engleski Mirror Klasnićev neimenovani kolega.

Killerovi prijatelji tvrde da je Ivan samo pomagao policiji da razriješi slučaj, a dolazak dvojice prijatelja iz Njemačke koji su u vrijeme navodnog silovanja maloljetnice (17) boravili u njegovom stanu mogao bi već danas potpuno rasvijetliti cijeli slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan nema veze sa silovanjem. Nije ni bio u tom stanu, kaže Ivanov prijatelj

- Klasnić poriče bilo kakvu upletenost. Njegov jedini problem, ako uopće postoji problem, jest da su optužbe za silovanje vezane uz stan koji je u Ivanovu vlasništvu - priča prijatelj hrvatskog reprezentativca. Policija u Manchesteru potvrdila je da istražuju navodno silovanje u stanu u centru Manchestera.

Glasnogovornik Boltona nije želio komentirati optužbe, no policija je potvrdila da su detektivi u četvrtak ispitali i navodno napadnutu djevojku (17). Glasnogovornik policije Greater Manchestera još nije objavio je li maloljetnica optužila Klasnića ili sumnjiči njegove prijatelje.

izvor: 24sata.hr

Vezani članci