FOTO  Igraj Cibalijo do pobjede svi smo uz tebe

Vidi originalni članak

Još su mi u sjećanju slike razdraganih navijača Cibalije nakon slavlja u Šibeniku. Društvenim mrežama širila se fotografija našeg Stjepana sa svojim ljubimcima. Slavio se povratak Cibalije tamo gdje joj i jeste mjesto. Dočekao je Stjepan povratak svoje Cibalije u društvo najboljih, ali nažalost po sve nas nije dugo uživao u prvoligaškim susretima jer nas je prerano napustio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je HŠK Zrinjski opet prvak BiH, a HNK Cibalia mora u dodatne kvalifikacije za opstanak u društvu najboljih. Nebesko-plavi otkako ih je preuzeo Mladen Bartolović igraju sjajno, i nema nikakve sumnje da su kvalitetniji od svojih protivnika u doigravanju.

Kvalitetu ipak treba dokazati na terenu, i iskreno se nadam da će se i naredne sezone kraj Bosuta igrati prvoligaški nogomet. Zaslužili su Vinkovci da budu na nogometnoj karti Hrvatske, a o vjernim navijačima Ultrasima ne treba trošiti puno riječi. Bili su uz svoju Cibaliju kada je bila na dnu s legendarnom parolom na usnama Zadnja na ljestvici -prva u srcu.

Mostar i Zrinjski su slavili. Na dan utakmice koja je odlučila prvaka BiH pred stadionom su se puštale pjesme o Cibaliji. Orilo se u gradu na Neretvi Prva, zadnja i jedina u znak potpore Cibaliji, Ultrasima i Vinkovcima.

Nažalost danas nema Stjepana da bude uz svoju Cibaliju i da proslavi titulu Zrinjskog, Siguran sam da je negdje gore na nebu sa kapetanskom trakom Zrinjskog i u dresu svoje Cibalije prati svoje ljubimce.

Ostale su još te dvije utakmice Cibalije u koje je stala cijela sezona. Igraj Cibalijo do pobjede, svi smo uz tebe!!!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HERCEGOVINA.info

 

Vezani članci