HŠK Zrinjski: Uz podršku navijača po nove bodove

Vidi originalni članak

Zeničani su u rezultatskoj krizi godinama, no ipak uspijevaju opstati u društvu najboljih. Za njih bi se moglo reći da da su pred jednim teškim razdobljem, pogotovo uzmemo li u obzir siromašan igrački kadar te financijske probleme koji su konstantan uteg Zeničana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to ništa ne znači i zasigurno nema prostora za opuštanje jer su Zeničani godinama unatrag pokazali da mogu odigrati kvalitetnu utakmicu te čak odnijeti bod(ove) iz Mostara. U prilog tome govori i činjenica da su Mostarci u posljednjih pet domaćih utakmica protiv Čelika tek dva puta odnijeli puni plijen s terena.

Igrači Zrinjskog će, kao i na svakoj utakmici dosad, imati veliku podršku svojih navijača koji od svojih ljubimaca očekuju pobjedu koja bi poslužila kao i svojevrsna pozivnica svim simpatizerima kluba pred ono što slijedi, a to je gostovanje u Gabeli. 

Posebne euforije u Mostaru nema, no od posljednje utakmice na stadionu HŠK Zrinjskog prošlo je mjesec dana te se očekuje da će tribine aktualnog prvaka biti poprilično popunjene premda subotnji večernji termin baš i nije najomiljeniji među navijačima.

Vremenska prognoza nije naklonjena Mostarcima, no nadamo se da će bez obzira na to navijači imati priliku pogledati kvalitetnu predstavu aktualnog prvaka. Nosimo Zrinjski do nove pobjede jer Zrinjski - TO SMO MI!

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subota, 9.9. 2017, 19:30h 

HŠK Zrinjski Mostar - NK Čelik Zenica

 

HERCEGOVINA.INFO

Vezani članci