FOTO  HŠK Zrinjski-ŠF Kolibri 2:3

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Utakmica je počela dominacijom Zrinjskog, a prvi pogodak mladi Plemići su postigli iz kaznenog udarca preko Matića u 11. minutu susreta. I nakon vodstva Zrinjski je imao više od igre, a Mikatek je u 25. minutu povisio na 2:0. Kada se očekivao kraj prvog dijela grešku u obrani Zrinjskog koristi Havić i smanjuje na 2:1.

U drugom dijelu gosti potpuno preokreću rezultat, premda je Zrinjski imao više od igre. Prvo je Mihić u 63. minuti poravnao na 2:2, a pobjedu gostima donosi Havić u sudačkoj nadoknadi iz kaznenog udarca. Kaznenom udarcu prethodio je nesportski potez nogometaša gostiju koji su uzeli sudačku loptu i krenuli u napad nakon koga je i napravljen kazneni udarac. Uzaludni su bili prosvjedi domaćih koji će na uzvrat u Bihać ići sa negativnim rezultatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je krasila i gruba igra gostiju, nakon koje su dva igrača Zrinjskog iznesena sa terena.

HŠK Zrinjski: Gabrić, Zelenika, Kožul (od 68. Ćuk), Krtalić, Matić, Bevanda, Sabljić (od 49. Primorac), Rakitić (od 69. Bubalo), Milas, Miketek i Vukša.

ŠF Kolibri: Harčević, Okugić (od 52. Čavkić), Velić, A. Klepić, Pjanić, Mihić (od 69. Omeradžić), Zulić, Havić, Mušeta, Samardžić i M. Klepić.

Vezani članci