FOTO  HŠK Zrinjski-NK Gošk 3:1

Vidi originalni članak
Utakmica je privukla oko 1500. gledatelja. Zrinjski je bio favorit uoči utakmice, i Plemićima je trebala pobjeda za povrat samopouzdanja nakon remija protiv Vallette. Gosti su došli riješeni da pomrse račune Zrinjskom i pokušaju doći so bod(ova).

Momčadi su nastupile u sastavima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HŠK Zrinjski: Soldo, Barišić, Čirjak, Aćimović, Stojkić, Todorović, Perišić, Jakovljević, Rustemović, Filipović i Kadušić.

NK Gošk: Kozić, Čolić, Karamarko, Hasanhodžić, Ereiz, Aletić, Anković, Kulović, Đajić, Raguž, Hasanović.

Zrinjski je bolje otvorio utakmicu, i Plemići su od prve minute imali terensku inicijativu. Plod toga je pogodak za vodstvo 1:0 u 14. minuti, a strijelac je Rustemović. U 16. minuti kod Zrinjskog  igru napušta Jakovljević, a ulazi Laštro.

Samo tri minute poslije rezultat je 2:0, a strijelac je Filipović. I nakon uvjerljivog vodstva Zrinjski nastavlja sa napadima, i puno je bolji protivnin, dok se nogometaši Goška uglavnom brane. Do kraja prvog dijela i gosti se bude, te je šansu imao Kulović, ali Soldo je sjajno obranio. Na odmor se ide rezultatom 2:0.

Na početku drugog dijela pokušavaju gosti, ali bez uspjeha. S druge strane Zrinjski u 54, minuti preko Aćimovića pogađa za 3:0. U Zrinjskom nakon viskokog vodstva ulazi Bekrić umjesto Čirjaka. Ubrzo nakon toga Zrinjski ima odličnu prigodu preko Filipovića, ali ovaj puta Kozić dobro reagira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miše nakon toga pravi i treću izmjenu kada umjesto Perišića ulazi Hairlahović. I nakon toga nastavljaju se napadi Zrinjskog, te bilježimo odličnu prigodu Bekrića, ali i ovaj puta Kozić je na mjestu. Istu situacija malo kasnije, a ovaj puta su akteri Aćimović i Kozić. Gosti do smanjenja stižu u 77. minuti, a strijelac je Kulović. Pogodak je osokolio goste koji stavraju još nekoliko prigoda, ali rezulat ostaje 3:1.

HERCEGOVINA.info

Vezani članci