FOTO  HŠK Zrinjski-NK Čelik 5-2 (4:2)

Vidi originalni članak
Utakmicu je Zrinjski dočakao kao vodeći na ljestvici PL BiH i kao veliki favorit. Čelik je došao u Mostar braniti se i izvući što povoljniji rezultat.

Utakmica se igrala pred oko 1500 gledatelja koji su došli na stadion bez obzira što je u Mostaru cijeli dan padala kiša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčadi su krenule u slijedećim sastavima:

HŠK Zrinjski: Pirić, Galić, Jović, Stojkić, Todorović, Perišić, Jamak, Jakovljević, Katanec, Filipović i Bilbija.

NK Čelik: Marković, Hasanhodžić, Kouadio, Salčinović, Kadrić, Mehić, Šišić, Kazazić, Ćemalović, Mahmutović i Duraković.

Utakmica je započela krajnje neočekivano. Još nisu svi gledatelji ni zauzeli svoja mjesta, a gosti su poveli 0:2. Sreijelci su bili Mahmutović u 1, te Kouadio u 4. minuti. Nakon toga kreće tajfun zvani Zrinjski. Prvo Katanec u 6. minuti smanjuje na 1:2, a Bilbija u 15. poravnava na 2:2. Samo pet minuta poslije Jović pogađa za 3:2 i veliko slavlje na stadionu.  Točku na i u prvom dijelu stavlja Filipović u 31. minuti za 4:2.

U ovom prvom dijelu Zrinjski je imao još nekoliko izrazitih prigoda, tako da je Čelik dobro i prošao. U drugom dijelu Zrinjski potpuno dominira, i redaju se prigode pred vratima Čelika koji se očajnički brani. Peti pogodak za Zrinjski postiže Todorović u 69. minutu. U igru kod Zrinjskog u drugom dijelu ušči su Handžić, Ćavar i Barišić. Do kraja imali su Plemići još nekoliko prigoda, ali rezultat se nije mijenjao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju su Ultarsi pjesmom ispratili svoje ljubimce. Navijači Čelika se nisu pojavili na utakmici.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info

Vezani članci