HŠK Zrinjski: Nastavlja se rasprodaja ugleda kluba

Vidi originalni članak
Navijači su sa nestrpljenem iščekivali nastavak sezone, jer su bile stvorene sve predpostavke za dobar plasman. Pripremne utakmice su potvrdile visoke ambicije, i Plemići su odlično parirali velikim protivnicima kao što su Dinamo i Hajduk.

Početak prvenstva otkrio je da su pripremne utakmice jedno, a zvanične nešto sasvim drugo. Plemići su sve utakmice, počev onu prvu protiv Leotara, pa do one jučerašnje odigrali slabo, te su zahvaljujući lošim igrama i porazima najvjerojatnije ispali iz svih kombinacija za plasman u Europu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza od Travnika uslijedila je smjena stručnog stožera, a i pod palicom Branka Karačića Plemići su izgubili dva domaća susreta.

Ovakve igre nisu zaslužili navijači koji su bez obzira na rezultat uvijek uz svoj klub. Ovakve igre nisu zaslužili ni članovi Uprave koji su danonoćno u klubu pokušavajući stvoriti uvjete za normalan rad.

Svakako da porazi bole bez obzira na ime protivnika, ali još više boli bezidejna igra bez borbenosti kakvu moraju imati oni koji nose dres Zrinjskog.

Ovoj momčadi treba hitan remont. Zrinjski nije zaslužio da se ovako poigrava sa njegovim imenom i ugledom. U svemu tome strčni stožer, kao i Uprava kluba trebaju potporu svih koji vole Zrinjski.

HERCEGOVINA.info

Vezani članci