HŠK Zrinjski: Mi ništa drugo ne možemo tražiti i očekivati osim pobjede.

Vidi originalni članak

Nogometaši Zrinjskog u tjedan dana odigrat će dva derbija u okviru Premijer lige BiH. U subotu će u Mostaru gostovati četvrtoplasirani Željezničar, a sedam dana kasnije Plemići gostuju na Pecari kod Širokog koji drži treću poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ishodi ovih utakmica odredit će ambicije Zrinjskog u završnici sezone, piše Pogled.ba.

"Ovo su veoma važne utakmice za nas i nakon njih možemo onda s više ili manje optimizma razmišljati o nastavku prvenstvu. O ishodu ovih utakmica ovisi s kakvim ambicijama ćemo dočekati posljednjih šest kola. Protivnici su veoma nezgodni, posebno utakmica sutra sa Željezničarom koji je nakon loše igre protiv Sarajeva željan iskupljenja radi navijača i samog kluba. Sigurno da ono što su pružili protiv Sarajeva nije ni 20-30 posto njihovih mogućnosti, svjesni su oni toga i doći će u Mostar pokušati se na sve načine iskupiti i pokušati odnijeti odavde što je moguće veći 'plijen'", kazao je trener Zrinjskog Blaž Slišković i dodao:

"Mi ništa drugo ne možemo tražiti i očekivati osim pobjede. U nizu smo od tri pobjede i samopouzdanje i optimizam je porastao kod igrača i navijača. Tako da sutra očekujem mnogo kvalitetniju prezentaciju mojih igrača protiv Željezničara nego što je to bilo dosada. Ako budemo igrali kvalitetnije, možda još čak i agresivnije, vjerujem onda da ćemo napraviti dobar rezultat".

Navijači Zrinjskog Ultrasi u srijedu su veličanstvenom bakljadom i vatrometom proslaviti 25 godina postojanja. Kulminacija slavlja bit će na subotnjoj utakmici sa Željezničarom.

"Mi smo prekjučer na treningu čestitali Ultrasima rođendan na neki simboličan način. Kapetan je dao izjavu, a poslije toga su igrači zapjevali jednu od njihovih najomiljenijih pjesama. To sigurno nije dovoljno koliko ti navijači zaslužuju pozornosti, njihovo prisustvo na gostujućim i domaćim utakmicama daje dodatni motiv igračima tako će sigurno biti i sutra. Proslava koja je bila prije dva dana bila je veličanstvena, preko video snimki se vidjelo koliko je to bilo lijepo urađeno. Pokušati ćemo im podariti za njihov rođendan pobjedu i uljepšati proslavu", istaknuo je trener Slišković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Zrinjskog po prvi put od povratka na klupu mostarskog kluba može računati na sve nogometaše tako da će protiv Željezničara zaigrati u najboljem sastavu.

Utakmica Zrinjski - Željezničar igra se u subotu u 16.30 sati.

Vezani članci