FOTO  HŠK Zrinjski: Dan D, Liga prvaka usred moga grada

Vidi originalni članak
Gosti iz Slovenije slove za papirnatog favorita, ali papir u nogometu ništa ne znači. Znaju to nogometaši Zrinjskog koji će uz pomoć svojih vjernih Ultrasa učiniti sve da pomrse račune prvaku Slovenije.

Stadion Zrinjskog u novom ruhu dočekuje susret Plemića i Maribora, i ljudima iz Uprave kluba treba odati veliko priznanje za ono što su za relativno kratko vrijeme uspjeli napravili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lani u ovo vrijeme pred početak Premijer lige nitko nije Zrinjski svrstavao u nekoga od favorita za osvajanje naslova. Jedini koji su vjerovali u svoj klub bili su navijači, i ljudi iz Uprave koji su znali što rade i na kraju im se to isplatilo. Nakon proslave prvaka nije se odmaralo, nego su se zasukali rukavi i danas usred našeg Mostara imamo Ligu prvaka i renomiranog proivnika na funkcionalnom stadionu.

Do utakmice se broje zadnji sati, ne sumnjamo da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta. Ovaj Zrinjski svakako zaslužuje potporu punog stadiona, i iskreno se nadamo da će nakon utakmice biti razloga za slavlje.

HERCEGOVINA.info

Vezani članci