HŠK Zrinjski: Blaž Slišković vratio osmijeh na lice navijača

Vidi originalni članak
...navijači aktualnih prvaka BiH nakon utakmice sa Olimpicom ipak malo lakše disali.

Utakmici sa Olimpicom nazočilo je nekoliko stotina navijača, a oni sa zapadne tribine su pljeskom pozdravili dolazak Blaža Sliškovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je utakmica sa Olimpicom bila samo provjera, u njoj se moglo vidjeti puno toga. Zrinjski je igrao bez grča koji je bio prisutan kod Plemića ovog proljeća, a vidljivi su bili puno veća odlučnost i što je puno bitnije zajedništvo igrača.

Prvih pola sata nije se vidjelo mnogo, a u zadnjih petnaestak minuta Plemići su krenuli silovito prema vratima protivnika, što je rezultiralo i vodstvom koga je postigao Mrkajić.( prethodno ušao umjesto Mešanovića).

U drugom dijelu Slišković je izmijenio gotovo cijelu momčad, a nazočni gledatelji su vidjeli puno više nego u prvom dijelu. Plemići su postigli još tri pogotka, ali i primili jedan. Za Zrinjski su strijelci bili Peko, Petrak i Lučić.

Ova pobjeda ne znači ništa jer je ostvarena u pripremnoj utakmici, ali vraća nadu navijačima koji su gladni pogodaka i dobre igre.

Blaž Slišković je poznat što uvijek igra ofanzivno, za gol viška, ali i kao čovjek koji voli dati prigodu mladim igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon jučerašnje utakmice navijačima se koliko toliko vratio osmjeh na lice, ali i vjera da će Plemići i na kraju ove sezone slaviti naslov prvaka.

Za ovu konstataciju ipak treba sačekati početak natjecanja i utakmice na domaćem terenu protiv Krupe i Željezničara.

HERCEGOVINA.info

Vezani članci