HŠK Zrinjski: Amer Bekić prekinuo golgeterski post

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
...koji je tako prekinuo svoj golgeterski post koji je trajao od poslijednjeg kola prvog dijela sezone i utakmice protiv Rudara ( 3:1 ).

Što očekujete od derbija između Veleža i Zrinjskog i možemo li očekivati novi pogodak?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekujem veoma dobru utakmicu, mislim da će to biti pravi derbi, svi s nestrpljenjem čekamu tu utakmicu i naravno idemo po pobjedu. Što se tiče mene dati ću sve od sebe da pobijedimo i ako bog dao nadam se da ću dobro igrati i nastaviti u Vrapčićima s svojim golovima.

Dali će vam nedostajati vaši najvjerniji Ultrasi na toj utakmici koji vas nemogu bodriti jer je još uvijek zabrana gostujućim navijačima?

Sigurno da će nam nedostajati naši navijači, jer oni su naš 12 igrač i sigurno da nas kod kuće u svakom meču bodre do pobjede, nadam se da ćemo pobijediti i tu pobjedu pokloniti našim Ultrasima.

Koliko poznajete Velež kao ekipu?

Pa poznajem nekolicinu njih, imaju sigurno ekipu koju nesmijemo podcijeniti i sigurno da u tu utakmicu moramo ući svi kao jedan i boriti se 100 posto da bi ostvarili svoj cilj, a to je pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko ste još vezani ugovorom s Zrinjskim, kako Vam je u Mostaru?

Pa ugovor s Zrinjskim sam potpisao na 3 godine, a ovdje sam već desetak mjeseci, lijepo je i mislim da Zrinjski kao klub je dobra odskočna daska za dalje napredovanje. A što se tiče Mostara zaista je lijep i miran grad, ljudi su me odlično prihvatili.

Dali planirate ostati u Zrinjskome ili imate neke planove za dalje, jer se bliži ljetni prijelazni rok?

Mislim da je rano za odlazak, jer ovo mi je tek prva sezona od kako sam izašao iz juniora, treba ići korak po korak i proći trnovit i težak put do velikih klubova i zvijezda. Vidjet ćemo šta me čeka u budućnosti i gdje me karijera vodi.

HercegSport.info

Vezani članci