HRABRI ZRINJSKI NASTAVLJA PUT U LIGI EUROPE Plemići uspjeli poravnati, poraz u Mostaru koštao ih Lige prvaka

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Zrinjski nije uspio izaći kao pobjednik nakon uzvratne utakmice 2. pretkola Lige prvaka protiv Slovana iz Bratislave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrinjski je vrlo rano pokleknuo i primio pogodak, u petoj minuti poslije kornera koji je izveo Kucka za Slovan, Čavrić je ostao potpuno sam na drugoj stativi i nije mu bilo teško matirati Marića. 

Pokušali su za Zrinjski Ćuže i Kožulj u 14. i 24. minuti ali bez veće opasnosti po gol Borjana.

Ćuže u 29. minuti dobiva sjajnu loptu od Bilbije ali njegov udarac je bio neprecizan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rendulić je u drugom poluvremenu krenuo ofanzivnije ali umjesto da zabiju, plemići su primili pogodak. Weiss je uzeo loptu na sredini, dodao do Čavrića koji petom upošljava Zuberua, a napadač slovačke ekipe majstorski matira Marića. 

No Zrinjski se nije predavao. Nakon kornera koji je u 75. minuti izveo Kiš, Barišić sjajno skače i zabija za 2:1. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 89. imao je Zrinjski veliku priliku za poravnanje, Barišić neprecizan. Sve karte su tada plemići bacili u napad i krenuli u opsadu Borjanovog gola. Pucao je u 90. Čanađija, lopta je otišla u korner, nakon kornera Jakovljević skače, opet ništa. Ipak, rizik se isplatio, još jednom puca Čanađija, lopta se od vratnice odbija do Ivančića i u 92. je rezultat 2:2. Do kraja utakmice ostale su još 4 minute u kojima Zrinjski ipak nije uspio izboriti produžetke.

Klub iz Mostara u trećem pretkolu Europa lige ići će na lošijeg iz dvomeča Copenhagen - Breidablik čiji se uzvrat igra sutra. Danski klub je dobio na Islandu prvi meč 2:0. 

Vezani članci