HFC Zrinjski: Pobjedom pokazati tko je gazda u gradu na Neretvi

Vidi originalni članak
HFC Zrinjski će u nedjelju u "mostarskom derbiju" u okviru 16. kola Premijer futsal lige BiH biti domaćin aktualnom bh. prvaku, FC Mostar SG ‘Staklorad'.

Biće to ujedno i duel dvije trenutno možda i najbolje ekipe u državi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plemići" u meč ulaze kao drugoplasirana ekipa na ljestvici, te od neki dan i finalista Kup-a BiH, dok Mostar SG zauzima vrh ljestvice i brani titulu prvaka države.

Čuvar mreže Zrinjskog, reprezentativni golman, Andrijano Dujmović, u razgovoru za portal 4plus1.ba poručuje da će on i njegovi suigrači dati sve od sebe kako bi stigli do pobjede, te tako pokazali tko je gazda u Mostaru.

"U goste nam dolazi jedna jako neugodna ekipa, ali ja vjerujem u svoju ekipu. Nadam se da ćemo nastaviti s dobrom igrom i pozitivnim rezultatima, te tako pokazati tko je gazda u gradu na Neretvi. Ovim putem pozivam sve naše navijače da nas podrže i da zajedno proslavimo pobjedu, jer su nam oni, kao i uvijek, naš šesti igrač", rekao je Dujmović za 4plus1.ba

"Mostarski derbi" u okviru 16. kola Premijer futsal lige BiH na programu je u nedelju, 10. ožujka, u 20:00h u Sportskoj dvorani "Bijeli Brijeg" u Mostaru,

Vezani članci