HFC Zrinjski: Plemići u nedjelju dočekuju MNK Brotnjo

Vidi originalni članak
U prvoj službenoj utakmici u ovoj godini gledatelji u Mostaru pratit će veliki hercegovački derbi. Plemićima u goste dolazi MNK Brotnjo Čitluk, a Mostarci se nadaju novoj pobjedi.

- Smatram kako smo mi favoriti, bez obzira što ne možemo zbog kartona računati na Ivankovića, jednog od naših najboljih igrača. Nadamo se podršci s tribina, kao i našem novom dobrom izdanju. Brotnjo cijenimo, ali mislim kako u ovom trenutku imamo veću prednost - kazao nam je Marin Suton, igrač HFC Zrinjski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripreme Zrinjskog nisu trajale jako dugo. Momčad je nakon kraja sezone ostala aktivna, između ostalog su igrači Zrinjskog osvojili i veliki Božićni turnir u Mostaru.

- Prvenstvena stanka je trajala relativno kratko, ali mislim kako je to i dobro za našu momčad. Imali smo priliku dobro se odmoriti. Brzo smo na pripremama opet ušli u ritam treninga. Uostalom utakmica s Brotnjom će nam najbolje pokazati kako smo radili u pripremnom razdoblju. Po onomu što vidim na treninzima mislim kako možemo biti optimistični kada je u pitanju nastavak sezone, dodao je Suton, piše službena stranica kluba.

Susret HFC Zrinjski - Brotnjo igra se u nedjelju u školskoj dvorani na Bijelom brijegu u Mostar s početkom u 18:30 sati

Vezani članci