Hercegovina se raduje Hajduku i Dinamu, ali i strahuje od navijačkih nereda

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Na društvenim mrežama i forumuma već su se pojavili postovi koji šire mržnju i najavljuju obračun različitih navijačkih frakcija.

Posljednji susret navijača Hajduka i Dinama u Hercegovini završio je velikim navijačkim neredima. Podsjećamo sada već davne 2004. godine izbili su veliki navijački neredi za vrijeme održavanja turnira Gojko Šušak na Širokom Brijegu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tim neredima ozlijeđeno je 5 policajaca, a uhićeno je 28 navijača, a pričinjena je i veća materijalna šteta na automobilima i objektima u blizini stadiona.

Navijači Hajduka i Dinama u Hercegovini nisu u nikakvim neprijateljskim odnosima, ali se strahuje od dolaska huligana iz Hrvatske.Iako će Hajduk i Dinamo boraviti u Hercegovini više dana i odigrati više utakmica, najrizičnije bi moglo biti 03. veljače kada Hajduk nastupa u Gabeli na memorijalu Andrija Anković, dok će u isto vrijeme Dinamo gostovati u Čapljini.

Nadamo se da će sve ipak proći u najboljem redu i dovoljno je vremena da se sve organizira, ipak je bolje sprečijiti nego liječiti.

hercegovina.info

Vezani članci