Hari Vukas: Pripreme u Livnu poslužile svrsi, pripreme za Radnik mogu početi

Vidi originalni članak

Zrinjski je u prijateljskom susretu kontra Dugopolja poražen 0:2, ali trener Hari Vukas bio je zadovoljan odrađenim poslom na mini-pripremama u Livnu. Postavljena je scena za dobru pripremu subotnjeg gostovanja kod Radnika nakon reprezentativne pauze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soldo – Jakovljević, Zlomislić, Gojković – Barišić, Pezer, Čirjak, Čurjurić, Stojkić – Lendrić, Kunić. Bila je to startna postava Zrinjskog u Podhumu, na terenu Kamešnice, gdje je odrađen duel kontra Dugopolja. Ne do kraja ‘divlji’ sastav, ali svakako šaren. Ciljano.

– Igrači koji su manje igrali dobili su ovog puta malo veću minutažu, konstatirao je trener Hari Vukas pa dodao: Malo nas je poremetila kiša, ali zadovoljni smo odrađenim, sada se okrećemo susretu s Radnikom, prenosi Dnevni list.

Bijeljincima se, s nadom u veću minutažu, okrenuo i Petar Kunić – napadač koji je u klub stigao kao zadnje pojačanje i upisao minutažu u zadnja dva sustreta, u pobjedama kontra Zvijezde i Mladosti.

– Jako dobri dojmovi, znao sam dosta o klubu i prije dolaska, rekao je 189 cm visoki ofenzivac iz Drvara koji se zatim okrenuo nadolazećim izazovima, onima nakon reprezentativne pauze.

– Imamo jako tešku utakmicu kod Radnika koji je uvijek tvrd kući, ali mi smo u ritmu od tri pobjede bez primljenog pogotka. Nadam se da ćemo nastaviti tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radnik će se sigurno nešto pitati u tom duelu, Radnik koji je u pauzu ušao s dvije vezane pobjede, ali u Zrinjskom su, čini se, odradili dobar posao tražeći svježu krv pa su Vukas i društvo mu iz stožera malo zagrijali Soldu, Zlomislića, Gojkovića, Pezera, Kunića, igrače koji su u odreda odradili manje od pedeset posto utakmica ove sezone.

Vezani članci