Halilović ne želi još iz Dinama, Jedvaj odlazi u Romu?

Vidi originalni članak
Kako piše Jutarnji list, nije problem u novcu jer 20 milijuna eura za dvojac koji je zajedno skupio 30-ak nastupa za Dinamo nije nešto što će svatko iole normalan odbiti, već u obiteljskoj odluci da Alen Halilović ostane još neko vrijeme u Dinamu, potpuno se igrački afirmira i tek onda krene u potragu za europskim poslodavcem.

Tin Jedvaj je zapravo ispao kolateralna žrtva jer je njegov transfer u Spurse trebao biti dio paketa. Kako je Halilović ispao iz paketa, automatski se odustalo i od Jedvaja. No, neće previše tugovati jer su vijesti o neodlasku u London stigle do Rima, gdje su odmah reagirali i već u utorak poslali novu ponudu za braniča koji je već dulje na radaru Rome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema posljednjim informacijama kojima raspolaže JL, Zdravko Mamić ozbiljno razmišlja da prihvati uvjete Rimljana, posebno u kontekstu činjenice da je ponuda Rome nešto bolja od one posljednje nakon koje su ispraćeni komentarom: "Dinamo nitko neće ucjenjivati".

Roma je nudila pet milijuna eura odštete Dinamu i 25 posto od sljedećeg transfera, što je fantastično s obzirom na to da Tin Jedvaj još nije punoljetan i da iza sebe ima tek šest mjeseci ozbiljnog nogometa.

Vezani članci