Halilhodžić: Odgovorit ću kritičarima kroz kvalifikacije za Ligu prvaka

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Nekoliko slobodnih dana Vaha je iskoristio i za navodne razgovore sa predstavnicima Monaka, člana francuskog La championnata. Skauti ovog prvoligaša žele proslavljenog bosanskohercegovačkog trenera i nude pristojan novac. Navodno skoro milion...

... eura po sezoni, što je za 100.000 više nego što godišnje ima u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monako se obratio Halilhodžiću posredstvom njegovog menadžera i prijatelja Milana Ćalasana, inače nekadašnjeg napadača zagrebačkih ''modrih''. Ćalasan je sa Vahom realizirao transfere Danijela Ljuboje i Branka Boškovića dok je Halilhodžić vodio PSŽ.

- Odbio sam Monako, sada me to ne zanima. Trenutno sam zauzet u Dinamu, imam puno posla. Iako sam na odmoru, ovdje u Kurševelu uveliko se bavim ekipom, razmišljam kako ćemo se pojačati i krenuti u lov na Ligu prvaka. Pravi odgovor o svojim kritičarima u Hrvatskoj ću dati kroz kvalifikacije za Ligu prvaka - rekao je Vaha. Nakon odbijanja Monaka, kako stvari stoje, Halilhodžić neće ni trepnuti na ponude iz Afrike i Engleske, piše San.

- Da sam htio, mogao sam da vodim daleko veće klubove od Dinama, ali ovo je za mene veliki izazov. Želim da napravim nešto o čemu će se pričati - dodao je bh. stručnjak, koji nedavno nije uspio odvesti Dinamo u drugi krug Lige UEFA.

Navodno će Vaha neka eventualna pojačanja potražiti i na uvijek interesantnom bh. tržištu. Kao i ljetos, prvi «pik» je Adin Džafić robusni krilni napadač Čelika i novi reprezentativac BiH. U slučaju odlaska Moralesa i Rukavine, Džafić bi se našao u modrom dresu, jer je povoljan financijski, a uz to mlad i talentiran.

(vijesti.ba)

Vezani članci