Hajduk na probu doveo najmlađeg strijelca u povijesti Kosova!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Basha je član KF Vellaznimija, kluba iz Đakovice koja se nalazi na zapadu Kosova. Inače, radi se o drugom najuspješnijem kosovskom klubu u kojem je karijeru započeo i Ardian Kozniku, piše dalmacijanews.

Basha je na Poljudu već odradio dva treninga i sudeći prema dojmovima, čini se da su za početak zadovoljni s njegovim sposobnostima. U Splitu će ostati do daljnjega, točnije dok struka prosudi radi li se o igraču koji je spreman priključiti se kadetima Hajduka. Po godištu radi se o starijem kadetu, iako je u kosovskoj ligi već nastupao za seniorsku momčad, a nedavno je u jednoj takvoj utakmici postao i najmlađi strijelac u povijesti lige. Prije tri godine imao je nekoliko ponuda iz Italije, završio je u trening kampu Chieva, no na kraju nije mogao tamo ostati zbog administrativnih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada će svoju sreću okušati u Hajduku koji se okrenuo pronalaženju mladih talenata iz regije. Možda je baš Basha jedan od njih. Danas je s tribina pomoćnog poljudskog igrališta gledao briljantne predstave kadeta i juniora, a već sutra bi, ako zadovolji kriterije, mogao postati njihov suigrač.

Vezani članci