Goran Karačić: Uskoro se vraćam da nastavimo gdje smo stali

Vidi originalni članak
Porazgovarali smo sa Goranom nakon svega i evo što kaže za naš portal HERCEGOVINA.info.

Kao prvo reci nam kako teče oporavak od operacije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oporavak teče odlično, puno bolje nego što sam očekivao. Radim 6-7 sati dnevno u sportskom centru Jane Sandanski u Skopju, gdje imam veliku pomoć struke i dnevno radi oko mene 4-5 doktora na terapijama, dok treninge odrađujem sa kondicijskom trenericom Vardara. Naravno tu mi je i moj brat koji mi je sve ovo omogućio, drži me kao kap vode na dlanu sve da se što prije vratim. Ovim putem se zahvaljujem rukometnom klubu Vardar i svom bratu Igoru.

Kada se nadaš povratku na teren?

100% ću biti spreman pred zimske pripreme.

Koliko je teško pratiti svoj klub, a ne moći pomoći suigračima?

To do sada nisam znao, ali je velika patnja kada si odvojen od svoje momčadi. Pratim ih stalno, igraju sjajno čestitao bih ovom prilikom igračima i stručnom stožeru na odličnim igrama.

Kako komentiraš ovih par zadnjih utakmica Zrinjskog?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa sigurno da smo napravili jedan iskorak u igru, i popravili smo našu najveću boljku realizaciju i sada mislim da se probudio pravi Zrinjski koji će jurišati na titulu.

Slijedi zadnja utakmica u ovoj godini protiv Travnika. Tvoja prognoza?

Ja se iskreno nadam da će ljudi iz Travnika uspjeti spremiti teren za tu utakmicu jer znamo kakvi su vremenski uvjeti u Bosni. Nadam se da će igrači Zrinjskog biti jači od svega i da ćemo uzeti 3 boda.

Proteklih dana zatrpani smo pitanjima navijača o tvom zdravlju. Evo što možeš poručiti vjernim navijačima?

Kao prvo veliki pozdrav svim navijačima Zrinjskog. Ja se vraćam uskoro zdravlje je sve bolje pa ćemo nastaviti gdje smo stali.

HERCEGOVINA.info

Vezani članci