FOTO  Zrinjskom nula protiv Budućnosti, Jović dao ostavku

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Trener Jović na teren je poslao slijedeći sastav:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hadžić, Rizvanović, Džidić, Ivanković, M. Aničić, Stjepanović, Zadro, Selimović, Salčinović, Lendrić i Dragičević.

Budućnost: Husić, Čamrković, Omić, Čergić, Zrnanović, Kurtić, Pirić ( od 73. Bojić), Sarajlić, Haskić, Kavazović ( od 68. Čolić) i Šmigalović.

Sam početak nije dao naslutiti da ćemo gledati lošu utakmicu, i na početku su Plemići preuzeli laganu inicijativu. Nažalost u prvom dijelu nije se imali puno za zapisati, te smo zabilježili tek pokušaje izvana Selimovića i Salčinovića. Gosti su se bazirali na obranu svojih vrata i znali su dobro što čine. Igra Zrinjskog bila  je neprepoznatljiva, a jedina opasnost gostima stizala je sa lijeve strane kada je Salčinović bio u posjedu lopte. Imao je Lendrić jednu kolosalnu šansu, ali je njegov udarac otišao tik pored vrata gostiju. Uz to bila je još jedna gužva u petercu gostiju gdje se za loptu borilo nekoliko naših nogometaša, ali nikome nije uspjelo za nogom da je ugura u gol Budućnosti. Prvi dio završio je tako neodlučeno 0:0.

U drugom dijelu očekivali smo puno bolju igru Zrinjskog, ali sve je ostalo na očekivanjima. Gosti su se probudili svjesni da bi mogli napraviti i nešto više od neodlučenog rezultata, i u nekoliko navrata Hadžić je spašavao Plemiće. Promjene koje je napravio Jović , Sušić umjesto Selimovića i Sesar umjesto Aničića nisu donijeli ništa novo, a u drugom dijelu vrijedi istaći pokušaj Salčinovića i udarac u vratnicu na samom kraju utakmice i to je bilo sve na ovoj utakmici koju ćemo što prije zaboraviti.

Jedino vrijedno spomena i na ovoj utakmici jeste navijanje Ultrasa koji su bili uz svoj klub svih 90 minuta bez obzira na slabu igru svojih ljubimaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice trener Jović dao je ostavku i poželio nogometašima Zrinjskog uspjeh u nastavku sezone.

zrinjski.info

Vezani članci