Evo zašto Rebić ipak neće kod Kovača u Bayern, ali zato Mourinho nudi bogatstvo za hrvatsku zvijer

Vidi originalni članak
...koji je profesionalnu karijeru započeo u Imotskom, na netom završenom Svjetskom prvenstvu bio je jedan od najugodnijih iznenađenja turnira. Brz, beskompromisan u duelima, neumoran, jak i stamen na nogama i zvijer fantastičnog driblinga, Rebić je bio jedan od ključnih igrača senzacionalnog puta Hrvatske do svjetskog srebra i nakon Mundijala je bilo jasno da Ante teško može ostati igrati u Eintrachtu, prenosi index.hr..

Rebić je 2013. iz Splita otišao u Fiorentinu, gdje nije dobio pravu priliku, pa je morao na posudbe u Leipzig i Veronu, a treća se pokazala i kao treća sreća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ruke ga je uzeo Niko Kovač. Bivši kapetan i izbornik Hrvatske trpio je Antine mušice, puštao ga je da preboli dječje bolesti i na kraju se pokazalo da je imao nos. Rebić je prošle sezone bio najbolji igrač momčadi iz Frankfurta, a u finalu njemačkog kupa s dva gola na koljena je bacio slavni Bayern i Eintrachtu je donio pokal nakon 30 godina.

Prema pisanju njemačkih i talijanskih medija, nakon SP-a Bayern je ozbiljno zagrizao i njegovi emisari vodili su ozbiljne pregovore s igračevim agentom Falijem Ramadanijem. Bavarci su bili spremni ponuditi između 30 i 35 milijuna eura, no izgleda da od svega neće biti ništa. Kako sad stvari stoje, Rebić bi mogao promijeniti sredinu, ali u Bayern otići neće.

Pri odlasku iz Eintrachta, Kovač se s čelnicima frankfurtskog kluba dogovorio kako im neće otimati igrače, te usprkos špekulacijama koje su govorile da će Rebić otići u redove bavarskog giganta kod najdražeg mu trenere, od toga neće biti ništa.

Zato Eurosport i još neki engleski mediji pišu kako je izgledno da će hrvatski krilni napadač otići na Otok. Najozbiljnije su zagrizli Arsenal i Manchester United, a Mourinho je ponudio 40 milijuna funti, na što u Eintrachtu nisu ostali ravnodušni, pa neki engleski mediji pišu kako je dogovor već pao i da će Ante ovih dana doći u Manchester na liječničke preglede.

Ipak, Frankfurt čak i u slučaju velikog transfera neće previše omastiti brk, jer zbog prijašnjeg dogovora s Fiorentinom pola njegove odštete odlazi talijanskom klubu.

Vezani članci