Elvis Bibić: Zrinjski može do Europe

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Za prvu momčad je debitirao u utakmici sa Željezničarom, a njegovim ulaskom igra Plemića je dobila na brzini, a on sam je zaslužio ovacije navijača za nekoliko odličnih poteza. Ovog momka smo gledali na pripremnim utakmicama u studenom lani, te u veljači ove godine i na obije je zadovoljio i pokazao da zna igrati nogomet. Evo što je za naš portal rekao Bibić.

Kao prvo predstavi se navijačima Zrinjskog, i reci nam od kada se baviš nogometom i za koga si nastupao?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zovem se Elvis Bibić i dolazim iz Sarajeva , najvećim dijelom bavljenja nogometom igrao sam za Bosnu iz Sarajeva gdje sam od neke 16 godine nastupao za prvu momčad.

Otkuda te u Zrinjskom?

Oduvijek sam imao želju igrati Premijer ligu BiH. Nakon mog izlaska iz juniora, pružila mi se mogućnost da dođem na probu u Zrinjski, gdje sam odigrao jednu prijateljsku utakmicu protiv ekipe Brotnja i po svemu sudeći zadovoljio trenera i ostale ljude u klubu.

Prvi dojmovi o klubu i o gradu Mostaru?

Uvijek sam smatrao Zrinjski jednim od najboljih klubova PremiJer lige Bosne i Hercegovine. Samim  dolaskom u  Zrinjski sam se u to i uvjerio, u klubu se veoma dobro radi i uvjeti za rad su odlični. Što je najvažnije imamo visoke ambicije za budućnost, i to je najvažnije za jedan veliki klub. A Mostar, pa i prije sam ga posjećivao i smatram ga jednim od najljepših gradova u našoj zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Kako ti se čini ovaj sastav Zrinjskog, koji je krajnji domet ove ekipe u prvenstvu?

Pa veoma mi je drago što se nalazim u ovoj ekipi baš u ovom momentu. Svi smo većinom mladi i ambiciozni, te želimo pokazati što znamo. Mislim da spadamo u jednu od najmlađih ekipa domaće lige  i ova ekipa može puno toga uraditi.  Vidjeli ste i sami protiv ekipe Željezničara koja se smatra najboljom u našoj ligi, imali smo bolje prilike, čak smo uz malo sreće trebali i pobijediti, ali što je tu je mi idemo dalje. Nadamo se izlasku u Europu i mislim da to možemo ostvariti.

Tvojim ulaskom protiv Željezničara igra Zrinjskog je dobila na brzini i tečnosti. Ako tako nastaviš nesumnjivo ćeš postati ljubimac navijača. Koliko si ti zadovoljan svojom formom?

Pa zadovoljan sam kako napredujem, trudim se iz treninga u trening biti što bolji, i mislim da mi se to do sada isplatilo. Drago mi je što mi trener vjeruje, i nadam se da u nastavku sezone to i opravdati sa još boljim igrama.

Na koliko si potpisao ugovor sa Zrinjskim i kakve su tvoje ambicije u daljoj karijeri.

Imam amaterski ugovor na pola godine, alI se nadam i profesionalnom ugovoru sa ekipom Zrinjskog. Nadam se da ću u Zrinjskom ostati još bar godinu ili dvije , a za dalje ćemo vidjeti, ne razmišljam baš o tome.

Jučer si prvi puta nastupio pred Ultrasima, pa kako je igrati kada te navijači onako bodre.

Ultrase sam uvijek  smatrao jednim od najboljih navijača u našoj ligi. Neopisiv je osjećaj kada sam prvi put nastupio pred njima, puno znače svakom nogometašu.

Još neka poruka za kraj?

Nadam se da ćemo se plasirati u Europu i dati navijačima dosta razloga za slavlje do kraja ove sezone.

Vezani članci