Domagoj Marušić iz Širokog Brijega bi uskoro trebao odjenuti najdraži dres

Vidi originalni članak
...uskoro bi trebao odjenuti najdraži dres. Naime, ovaj mladi vrsni strijelac je krajem prošle godine dobio poziv u hrvatsku nogometnu reprezentaciju U15. Izbornik Mladen Ivančić ga je pozvao za skorašnje prijateljske reprezentativne utakmice (između ostalih i protiv Engleske, op. a.) nakon što je prošlog ljeta svoj talent pokazao i u kampu ove reprezentacije.

- Želja i san svakog igrača i sportaša je nositi nacionalni dres, a taj san mi se ostvario. Svoju ljubav prema domovini i voljenom dresu nastojat ću opravdati kroz igre na terenu, rekao je ovaj mladi nogometaš u razgovoru za Sirokibrijeg.info.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marušić je učenik prvog razreda Srednje Strukovne škole u Širokom Brijegu i iza sebe već ima pozamašan broj uspjeha i rekorda ostvarenih na nogometnim terenima. On je u sezoni 2012./2013. kao pionir NK Široki Brijeg ostvario povijesni rezultat postigavši rekordnih 69 golova u sezoni. Napomene radi, cijela njegova momčad je u toj sezoni postigla 107 golova. Taj uspjeh donio mu je i priznanje "Nada godine 2013." koje mu je dodijelio Športski savez Grada Širokog Brijega.

- Nisam samo ja zaslužan za taj uspjeh i te pogotke, tu se trebam zahvaliti svojim suigračima i treneru jer bez njih ne bi bilo ni tog rekorda, skromno je istaknuo Marušić u razgovoru za Sirokibrijeg.info.

Vezani članci