Denis Ćorić: Mi imamo svoju računicu, od prve minute krenut ćemo po pobjedu

Vidi originalni članak

U zaostaloj utakmici nogometne Premijer lige BiH u srijedu će se na Pecari sastati NK Široki Brijeg i FK Sarajevo, a trener Širokog Denis Ćorić najavio je da su pobjeda i tri boda imperativ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Od prve minute krenut ćemo po pobjedu. Znamo da nam tri boda puno znače, znamo i što nas očekuje. Protivnik je prošlogodišnji prvak, znamo o kakvoj se ekipi radi, prvi su i sada, a vidjeli smo koliko ozbiljno nastupaju u europskim utakmicama, ali mi imamo svoju računicu - kazao je Ćorić na konferenciji za novinare.

Trener Širokog kratko se osvrnuo i na subotnju utakmicu sa Željezničarom, koja je završila podjelom bodova 3:3, istaknuvši kako postoji žal za propuštenim vodstvom od 3:1, ali su sada sve misli usmjerene na Sarajevo.

Govoreći o zdravstvenom biltenu igrača, Ćorić je kazao kako Dražen Bagarić i Toni Jović imaju manjih zdravstvenih problema, a hoće li biti spremni za sutrašnju utakmicu znat će se nakon večerašnjeg treninga.

Bagarić bi u srijedu mogao upisati svoj posljednji nastup u dresu Širokog Brijega s obzirom da je izvjestan njegov odlazak u slovenske Domžale, iako iz kluba još nisu službeno potvrdili taj transfer.

Makedonac Viktor Angelov mogao bi zamijeniti Bagarića. Taj 25-godišnjak, rođen u Dortmundu, prošao je Borussijinu nogometnu školu, bio je reprezentativac Sjeverne Makedonije u mlađim uzrastima, dok je za seniorsku reprezentaciju upisao jedan nastup. Očekuje se da Angelov nakon liječničkog pregleda potpiše za Široki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na konferenciji za novinare govorio je i branič Širokog Brijega Bernardo Matić koji je bio optimističan pred sutrašnji derbi.

- Sarajevo je težak protivnik, najteži mogući u ovom trenutku, ali je to ujedno i naš najveći motiv. Moramo krenuti ozbiljno u utakmicu i uzeti sva tri boda - kazao je Matić.

Utakmica NK Široki Brijeg - FK Sarajevo igra u srijedu od 20 sati na Pecari, a najavljen je dolazak oko 200 navijača Sarajeva.

https://www.hercegovina.info/vijesti/sport/nogomet/horde-zla-najavljuju-dolazak-na-pecaru-168623#news_view

Fena

Vezani članci