ĆORIĆ Nekoliko igrača je na izlaznim vratima idu u bolje sredine, to nam je nagrada

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Jesenski prvaci, nogometaši HŠK Posušje 13. siječnja krenut će s pripremama za nastavak sezone. Trener Denis Ćorić obavit će prozivku te će se krenuti punom parom u nove pobjede. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HŠK Posušje će u zimskom djelu priprema odigrati šest pripremnih susreta. Za sada je klub s Mokrog Doca dogovorio četiri pripremne utakmice. Snage će Plavo-bijeli odmjeriti s NK Ljubuški, HŠK Zrinjski Mostar, NK Široki Brijeg i FK Krupa, dok će dva protivnika biti naknadno objavljena.

Trener Ćorić ističe kako je zadovoljan protivnicima na pripremama.

"S utakmicama i protivnicima smo jako dobro pogodili. Široki Brijeg i Zrinjski su tu naši lokalni klubovi s kojima imamo odlične odnose, a iznad svega kvalitetni protivnici. U utakmicama s takve dvije kvalitetne momčadi ćemo vidjeti gdje smo i što smo po pitanju tjelesne spreme, kondicije i ostalog. Nadalje imamo tu jednu Krupu koja je također klub iz Premijer lige i to će biti jedan odličan ispit. Ljubuški ćemo imati u prvoj fazi i to je isto jedan protivnik odličan za pripremni dio", kaže Denis Ćorić.

Bit će i promjena u kadru momčadi s Mokrog Doca.

"Tri ili četiri igrača su na izlaznim vratima. Svojim dobrim igrama oni su skrenuli pažnju na sebe klubova iz Premijer lige. Unatoč tome što će napustiti naš klub, to je nama jedna vrsta nagrade za naš rad i trud. Oni će sigurno otići u bolje sredine gdje će napredovati u svakom smislu riječi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se dolazaka tiče Ćorić kaže.

"Doći će uskoro nekoliko igrača na probu. Ja imam svojih želja, no sve dirigiraju financije. Klub ne želi ići iznad nekih svojih mogućnosti. Moja iskrena želja kao trenera je da dovedemo dva ili tri mlada igrača koji će biti željni dokazivanja i kojima će Posušje biti odskočna daska. Hoćemo li uspjeti u tome to ćemo vidjeti", rekao je Ćorić za hercegovina.info.

Vezani članci