Čapljina: Večeras otvaranje Malonogometne lige mjesnih zajednica

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Utakmicom između ekipa mjesnih zajednica Dosljani i Bobanovo selo večeras starta Liga mjesnih zajednica općine Čapljina. Stoga će se sljedećih dana voditi velika borba za naslov pobjednika koji od prošle godine brani ekipa mjesne zajednice Čapljina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Piše: Frano Matić / Večernji list

Još se prepričavaju detalji s prošlogodišnje infarktne završnice u kojoj se Čapljina II u zadnjim sekundama utakmice vratila "iz mrtvih" i na kraju zasluženo slavila protiv mlade ekipe Gabela polja.

Stoga se i idućih dana očekuju vrhunske malonogometne predstave u kojima svaka od ekipa, tj. mjesnih zajednica želi doći do samoga vrha. To je ove godine posebno važno i vrijedno jer će pobjednik Lige MZ Čapljina predstavljati svoju općinu na završnici malonogometne Lige Hercegovine koja će se baš igrati u Čapljini.

U ovogodišnjem izdanju Lige mjesnih zajednica općine Čapljina sudjeluje 20 ekipa u četiri skupine.

U skupini A su ekipe mjesnih zajednica Doljani, Trebižat, Počitelj/Hotanj, Grabovine i Bobanovo selo. U skupini B su ekipe Gabele, Dračeva, Dretelja, Čapljine II i Šukova naselja, a u skupini C su Višići, Zvirovići/Prćavci, Opličići, Struge/Gorica i Domanovići. I na kraju u skupini D su ekipe Čeljeva, Gabela polja, Klepaca, Ča-pljine I i Tasovčića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras se igraju dva su sreta skupine A, i to Doljani - Bobanovo selo (20 sati i Trebižat - Počitelj/Hotanj(21 sat) te jedan susret skupine C u kojem će snage odmjeriti Zvirovići/Prćavci i Opličići(22 sata).

Zbog izgradnje sportskog centra u Čapljini susreti Lige MZ Čapljina igraju se na sportskom centru u Višićima, a po završetku radova natjecanje se seli na novi sportski centar u samome središtu Čapljine.

Finale će se održati u utorak, 16. kolovoza, nakon čega će uslijediti 1 završnica Lige Hercegovine u kojoj će Čapljina ugostiti pobjednike općinskih malonogometnih liga.

Vezani članci