Branko Karačić: Vjerujem da ćemo ostavariti ono što želimo

Vidi originalni članak

Evo što je nakon te utakmice rekao trener Zrinjskog Branko Karačić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi smo u Trebinje došli da ne napravimo krivi korak, i sve do prvog pogotka smo igrali pod psihološkim opterećenjem. Nakon postignutih pogodaka uradili smo ono što smo željeli, a to je da igrače sačuvamo od ozljeda i kartona. Ono zbog čega smo došli to smo i ostvarili, a sada nam predstoje dvije teške i značajne utakmice, a na nama je da ono što želimo to pokušamo i ostvariti. Ja vjerujem da smo na dobrom putu da to i ostvarimo.

Može li Zrinjski do titule prvaka?

Mi imamo šansu, kao što je imaju i naši pratioci Željezničar, Široki Brijeg i Sarajevo, a nama ova pobjeda daje jedan zamah želji da ostanemo na vodećoj poziciji, ali i protivnici također žele isto. Ja vjerujem da mi nećemo napraviti krivi korak, znamo koje nas zamke čekaju, ali mi spremni za to i vjerujem da ćemo ostvariti ono što želimo.

Kup BiH? Mi isto kao Sarajevo želimo finale.

Imamo neugodnog protivnika, i jedna lopta može okrenuti rezultat. Mi moramo odigrati kvalitetnije nego danas, ali vjerujem u nadahnuće svih igrača da će odigrati jednu kvalitetnu utakmicu koja će nas odvesti do finala. Još se mogu unaprijed zahvaliti našim Ultrasima koji će nas voditi do tog finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HERCEGOVINA.info

Vezani članci