BOMBA U PONOĆ Nikola Kalinić igrao protiv Juventusa, a sat kasnije objavljeno da pojačava splitski Hajduk

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

"Grom iz vedra neba", tako je Gazzetta dello Sport opisala šokantni odlazak Nikole Kalinića iz Verone samo sat vremena nakon što je za taj klub igrao protiv Juventusa u Serie A. Verona je Juventus ugostila od 20:45, a Igor Tudor je sugrađanina uveo u igru u 72. minuti utakmice koju je izgubio 2:0. Samo sat vremena kasnije Hajduk je objavio da mu se u 34. godini vraća napadač koji je klub napustio prije 13 godina, prenosi Index.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije iznenađenje što je Kalinić otišao u Hajduk jer taj klub već mjesecima ne krije da je pregovarao s njim, nego što je to napravio kad se očekivalo da će ipak ostati u Veroni s kojom je imao ugovor. Uostalom, u Italiji je prijelazni rok završen. Međutim, kako Gazzetta piše:

"Došlo je do velikog obrata. Ubrzo nakon što je Kalinić igrao za Veronu taj klub je usred noći objavio da sporazumno raskida ugovor s hrvatskim napadačem, a on se vratio u matični Hajduk u domovini." Isti izvor podsjeća da je Kalinić u sezonu i pol u Veroni igrao 33 utakmice Serie A na kojima je postigao šest i namjestio dva gola.

Vezani članci