Bilić: Da, oštećeni smo, ali neću plakati i pokvariti dojam o dobroj utakmici

Vidi originalni članak
"Znam da je Manchester United druga momčad kada igra u gostima i nemaju to samopouzdanje", rekao je Bilić

U našoj svlačionici nakon utakmice je tišina iako smo odigrali jednu odličnu utakmicu, ali nije mi baš najbolje sjeo primljeni gol, odnosno minuta u kojoj smo ga primili, rekao je trener West Hama Slaven Bilić nakon remija 1:1 protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu u četvrtfinalnoj utakmici FA kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebali smo držati 1:0, a očekivao sam da ćemo iz kontranapada stvoriti dvije, tri prave prilike. Znam da je Manchester United druga momčad kada igra u gostima i nemaju to samopouzdanje. Teško je igrati pred 75.000 navijača i u toj atmosferi. Uzvrat će biti teška utakmica, ali mi ćemo imati još više samopouzdanja."

"Bit će to još jedna povijesna utakmica na Upton Parku i ne moramo tražiti ništa više. Ali da ispišemo povijest, moramo ih dobiti. Nećemo u povijesne knjige kao gubitnici. Još jedna epska bitka u FA kupu, kao da režira Spielberg", dodao je Bilić koji se osvrnuo na suđenje. Naime, ostaje dojam da je United izjednačio nakon prekršaja Schweinsteigeru na vrataru čekićara Randolphu, a u West Hamu smatraju da su zakinuti i za jedanaesterac.

"Da, bile su dvije odluke na njihovu stranu, prvo penal na Payetu, po meni čisti jer je Rojo došao sa strane. A drugo je očiti prekršaj Schweinsteigera na našem golmanu. On je već imao loptu. Ali neću plakati i zbog toga pokvariti dojam o odličnoj utakmici."

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal je istaknuo:

"West Ham je bio bolja momčad prije nego su zabili, ali i mi smo imali svojih prilika. Za razliku od nas oni su imali cijeli tjedan za pripremu za ovu utakmicu. Iako smo bili umorni nakon Liverpoola, pokazali smo kvalitetu i zato čestitam svojim igračima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirao je Nizozemac i izjednačujući gol svoje momčadi, odnosno mogući prekršaj.

"Pretpostavljam da je Bilić to rekao, ali njegov branič je gurnuo Schweinsteigera tako da nema greške."

goal.com

Vezani članci